Skip to content
Focus Recent

Iohannis îl atacă dur pe Dragnea: Așa se întâmplă dacă infractori ajung în vârful statului

Președintele Klaus Iohannis l-a atacat pe liderul PSD Liviu Dragnea și l-a numit infractor și mincinos.

Ați înțeles foarte bine. Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului. E banal. Iar acest infractor, Dragnea, care s-a cocoțat în vârful partidului și al statului, progresează. Din păcate, nu în domeniul calității politicilor publice, nu în domeniul statului de drept, dar iată că progresează semnificativ în domeniul fake news. Ce a prezentat ieri este ceea ce în ziua de astăzi se numește fake news. Mai demult, se numeau pur și simplu minciuni. Sunt minciuni pesediste adunate pentru cele cinci campanii în care am participat în decursul anilor. Iar dacă discutăm de ce a fost ieri, nu pot să nu menționez valizele și constat cu tristețe că și în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut mai demult Caragiale, cu „O scrisoare pierdută”, pe urmă am avut acea fază ciudată cu bilețelul roz pierdut și regăsit, și iată că am ajuns în faza cu valizele. Așa se întâmplă dacă infractori ajung în vârful statului.  Contrar celor vehiculate de unii mincinoși, nu știu ce-i cu aceste valize. Nu am niciun fel de legătură, nu știu ce este în ele. Însă înțeleg că jurnaliștii care au primit aceste documente vor arăta ce este în valiză”, a declarat șeful statului.

Klaus Iohannis mai spune că Liviu Dragnea este disperat că se arată tot mai mult că are probleme majore și nu numai acelea care sunt în fața judecătorilor.

”Și caută să aducă vorba despre alte lucruri, încearcă manevre de manipulare și asta am numit eu fake news… Deci aici clar, foarte clar, ne aflăm într-o zonă în care infractorii încearcă să acapareze justiția, și pe cine nu vor putea acapara sau unde văd ei că nu au șanse, vor să-i îndepărteze. Mulțumesc”, a mai completat președintele.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.