Skip to content
Ediția de astăzi

Ion Cupă, ales vicepreședinte regional al PMP

Ion Cupă anunță că a fost ales vicepreședinte regional al PMP și va coordona activitatea politică din județele Dolj, Gorj, Olt și Vâlcea.
Partidul Mișcarea Populară este de astăzi în fața unui nou început! Este un moment istoric pentru partidul nostru și un prim pas către o renaștere puternică a dreptei politice autentice din România. Alături de președintele Cristian Diaconescu vom trece la organizarea partidului, atât la nivel național, cât și la nivel regional, organizație cu organizație. Din păcate, sănătatea nu mi-a permis să particip fizic la Congresul PMP de la Sinaia, dar am votat online, cu sufletul alături de acest nou început. Sunt onorat de alegerea în funcția de vicepreședinte regional pentru județele Mehedinți, Dolj, Gorj, Olt și Vâlcea și îmi voi asuma, alături de toți colegii din conducere, proiectele cetățenilor, potrivit votului de încredere pe care aceștia l-au dat, la nivel local, aleșilor noștri locali. Și pentru că voi coordona organizațiile locale din Regiunea de Sud-Vest, vreau să întăresc cele spuse de președintele Cristian Diaconescu: Participarea noastră în consiliile locale, consiliile județene și primării, în comunitățile locale unde oamenii noștri au fost aleși, are ca drept prioritate proiectele care ajută acele comunități și care ajută cetățenii. Aspectele politice generale le vom discuta la un moment dat, dacă va fi cazul”, a declarat fostul parlamentar.
Fostul ministru Cristian Diaconescu a fost ales, duminică, preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, moţiunea sa, ”România respectată”, fiind votată de către 550 dintre cei 561 de delegaţi la evenimentul organizat online, cu participarea fizică a liderilor formaţiunii la Sinaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.