Skip to content
Ediția de astăzi Recent

IPJ Mehedinți a primit 13 autospeciale noi. Vor fi folosite în misiunile de patrulare

 

13 autoturisme au fost repartizate poliţiştilor mehedinţeni pentru a fi folosite în misiunile de patrulare din mediul urban şi rural.Toate autovehiculele sunt inscripționate și dotate corespunzător.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, 13 autospeciale achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

Șase dintre autospeciale vor fi repartizate Posturilor de Poliție Comunală Șișești, Bala, Pristol, Vânători, Stângăceaua și Dubova. De asemenea, autovehicule noi vor primi Secția de Poliție Rurală Strehaia și Șimian, 2 autospeciale vor intra în dotarea Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, 2 autovehicule vor fi repartizate Serviciului și Biroului Rutier, iar una va fi destinată Serviciului Județean de Poliție Transporturi.

Ele vor fi destinate exclusiv misiunilor de patrulare din zona de competență structurilor de poliție amintite, și vor avea drept scop intervenția promptă la evenimentele sesizate de către comunitate.

Aceste 13 autovehicule nu rezolvă problema parcului auto învechit al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, oamenii legii fiind nevoiți să-și facă datoria cu nişte hârburi, bune de aruncat la fier vechi.

În iunie 2017, IPJ Mehedinți făcea următoarele precizări legate de parcul auto al instituției:

“Cu privire la parcul auto al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi precizăm că unitatea noastră are în exploatare un număr de 226 de autospeciale, din care 146 au o vechime mai mare de 10 ani, 15 autospeciale între 5-10 ani şi 65 autospeciale cu o vechime de 1-5 ani. Ultimele autospeciale intrate în dotarea IPJ Mehedinţi au fost în anul 2015, în număr de 50”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.