Skip to content
Ediția de astăzi Recent

IPJ Mehedinți: Peste 1.200 de persoane verificate la domiciliu

Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției Locale au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Mehedinți.

Polițiștii mehedințeni au continuat acțiunile integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de alertă.  Polițiștii au participat la peste 1.200 de misiuni în contextul prevenirii și combaterii răspândirii Covid 19. Astfel, au fost verificate peste 1.200 de persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă. Totodată, au fost aplicate 115 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 lei.

Jandarmii au asigurat măsuri de ordine la 2 centre de carantină și au constituit un număr de 32 patrule mixte polițiști-jandarmi. Au aplicat 4 sancțiuni în valoare de 1.500 lei.

Au fost constituite și 5 patrule mixte polițist/polițist de frontieră.

Poliția Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 199  de  locații, unde se află 341  de   persoane în izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 9 echipaje de poliție locală, dintre care 7 echipaje de ordine publică și 2 echipaje de rutieră.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.