Skip to content
Ediția de astăzi Recent

ISU Mehedinţi: Misiuni speciale de protecţie a populaţiei în Noaptea de Înviere

În vederea diminuării posibilităților de producere a unor evenimente nedorite în perioada Sărbătorilor Pascale, ISU Mehedinţi va lua măsuri menite să asigure un nivel ridicat de protecție la nivelul comunităților.

Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al judeţului Mehedinţi desfășoară şi în această săptămână activități de control și informare preventivă, la obiective de cult, în scopul reducerii și limitării evenimentelor nedorite.

În Noaptea de Înviere, în apropierea unităților de cult, unde este preconizat un aflux mare de persoane, din cadrul ISU Mehedinţi vor fi dislocate 13 echipaje operative de pompieri cu autospeciale și mijloace de intervenție, pentru optimizarea timpului de răspuns în cazul producerii unor situații de urgență. Totodată,  peste 170 de pompieri sunt  pregătiţi să intervină operativ în sprijinul comunităţilor, acolo unde situaţia va impune.

Pompierii mehedinţeni vor fi prezenți pe toată durata desfășurării slujbelor religioase la toate mănăstirile din judeţ, dar şi la bisericile cu afluenţă mare de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.