Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Jandarmeria Mehedinți recrutează candidați pentru școlile militare de subofițeri

Jandarmeria Mehedinți continuă recrutarea candidaților pentru  sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020 la școlile militare de subofițeri din Drăgășani și Fălticeni.

Tinerii mehedințeni interesați de o carieră în Jandarmeria Română pot să depună cererile până la data de 15 noiembrie a.c.

Pentru această sesiune de admitere sunt disponibile:

  • 190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);
  • 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere la examenul de admitere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți din Strada Portului nr.2,  sau telefonic la numărul 0252/311.078, interior 24.507.

Totodată, activitățile desfășurate pe această linie și informații importante pentru candidați sunt postate pe pagina www.jandarmeriamehedinti.ro, precum și pe pagina oficială de Facebook  Jandarmeria Mehedinți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.