Skip to content
Ediția de Astăzi

Klaus Iohannis la depunerea candidaturii: ”PSD trebuie îndepărtat de la putere!”

Președintele Klaus Iohannis a depus vineri, 20 septembrie, la Biroul Electoral Central peste 2.2 milioane de semnături pentru a putea intra oficial în cursa pentru alegerile prezidențiale. Șeful statului a fost însoțit de liderii liberali, dat fiind faptul că este susținut de PNL pentru a obține un nou mandat de președinte.

Cu această ocazia Klaus Iohannis a explicat de ce vrea să câștige un nou mandat, dar totodată a explicat că PSD-ul aproape a reușit să distrugă România, deci trebuie să plece de la putere.

PSD trebuie îndepărtat de la putere! Dar asta înseamnă că PSD trebuie îndepărtat de la putere prin mijloace democratice, constituționale! Multe lucruri trebuie reparate, este o muncă de durată, dar pot face asta numai în situația în care președintele colaborează cu Guvernul și Guvernul dorește să colaboreze cu președintele. FARĂ MINE și PREZENȚA mea vă asigur că PSD ar fi reușit să acapareze justiția, România, și ar fi reușit!”, a declarat Klaus Iohannis!

De ce vrea un nou mandat de președinte al României?

Vedeți că toată lumea în aceste zile își declară cele mai bune intenții și cred că este momentul să spun ce mă motivează pentru a-mi depune candidatura pentru încă un mandat. Este o perioadă complicată pentru România și este nevoie de o muncă imensă de a repara ce a stricat PSD-ul în acești 3 ani. Este nevoie de modernizarea României, este nevoie de autostrăzi, de spitale curate, este nevoie de o Românie ce are în centru cetățeanul, nu aparatul funcționăresc. Aceste lucruri trebuie realizate, reclădite, iar acest lucru poate fi definit simplu: ROMÂNIA NORMALĂ! Ceea ce îmi doresc eu pentru țara mea, pentru România mea, o Românie normală cu instituții funcționale, în care se respectă cu sfințenie drepturile cetățenești. România normală din care tinerii să nu plece, în care mulți dintre cei care au plecat să se întoarcă cu drag și cu speranță”, a declarat Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.