Skip to content
Spot

Kovesi rupe tăcerea după valul de acuzații dinspre Iorga-Moraru

Șefa Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, rupe tăcerea după valul de acuzații formulate la adresa ei de către procurorul ex-DNA Mihaiela Iorga-Moraru.

Kovesi a raspuns duminica seara pentru Ziare.com la cateva intrebari, dupa ce Mihaiela Iorga a acuzat-o la Antena 3 ca i-ar fi cerut sa urgenteze dosarul unui fost ministru al carui nume era vehiculat pentru postul de premier.

CITIȚI ȘI: UPDATE Presiuni pe dosarul unui ministru / Războiul Iorga-Moraru vs Kovesi ia amploare FOTO

Nu a existat nicio discutie cu vreun procuror din DNA sau cu inculpata Moraru Iorga Mihaela despre un dosar despre vreun ministru care putea sa ajunga premier, a declarat Kovesi.

Totodata, Mihaiela Iorga-Moraru (trimisa in judecata de catre DNA pentru acuzatia de favorizarea faptuitorului si fals intelectual in forma continuata) a sustinut ca Laura Kovesi ar fi interferat permanent cu mersul anchetei in Dosarul Microsoft si ca ar fi cerut rechizitorii fara probe consistente.

Despre aceste acuzatii, Kovesi a spus: „Nu am facut niciodata presiuni sau acte de imixtiune in activitatea vreunui procuror”.

Intrebata si daca a facut presiuni asupra Mihaielei Iorga, asa cum aceasta a sustinut la Antena3, pentru a dispune unele masuri preventive, Laura Codruta Kovesi a raspuns scurt: „Nu comentez afirmatiile nereale ale inculpatilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.