Skip to content
Recent Social

Liberalii mehedințeni critică proiectul de buget

Liberalii din Mehedinți critică proiectul de buget propus și adoptat de PSD&ALDE. De exemplu, liderul consilierilor liberali județeni Stela Firu susține că s-au lăudat cu bani pentru reabilitarea spitalelor, însă sumele alocate sunt multe prea mici.

Unul dintre punctele cu care s-au lăudat cei de la PSD&ALDE au fost reabilitarea a câteva zeci sau sute de spitale vechi. Vreau să vă spun că suma prevăzută în acest an ajunge pentru maxim 2 spitale”,  a declarat Stela Firu.

Consilierul liberal județean Alin Nicolicea spune că cetățenii sunt cei care au de suferit.

Cei din PSD și partenerii lor din Coaliție – cei de la ALDE, (folosiți ca balama) trăiesc într-o lume imaginară, plăcută, dar după cum spuneam ireală. Se laudă cu o creștere economică, pe care însă noi nu o resimțim în buzunare din cauza inflației, din cauza prețurilor, din cauza instabilității legislative și fiscale și economice. În județe bugetul pentru fiecare instituție în parte va ajunge cel mai probabil la începutul lunii martie, iar asta le afectează activitatea. Deci tot ceea ce înseamnă UAT-uri nu benfeficiază de bani, de ex, pentru investiții”, a mai declarat liberalul.

Bugetul a fost adoptat vineri de Parlament, însă liberalii au votat împotrivă. Însă legea trebuie promulgată de șeful statului. Purtătoarea de cuvânt a Administrației Prezidențiale a anunțat miercuri, 20 februarie, că președintele României urmează să ia o decizie în privința Legii bugetului de stat și Legii bugetului asigurărilor sociale de stat, pe care o va anunța public în zilele următoare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.