Skip to content
Administrație locală

Liberalii se pregătesc de alegerile locale

Președintele PNL Ludovic Orban a anunțat că se pregătesc pentru alegerile locale și au stabilit deja un calendar intern.

În ceea ce privește pregătirea alegerilor locale, am adoptat un document cu calendarul de pregătire a alegerilor locale, care cuprinde termenele stabilite pentru fiecare organizație județeană, pentru fiecare organizație locală privitor la procedurile de selecție și de desemnare a candidaților la funcția de primar și la funcțiile de consilieri locali, a candidaților la funcția de președinte al Consiliului Județean și a candidaților la funcțiile de consilieri județeni”, a anunțat liderul liberalilor.

Programul stabilit la nivel intern este următorul:

Avem prevăzute realizarea tuturor cercetărilor sociologice, cel mai târziu până la data de 25 februarie, iar în baza acestor cercetări sociologice, avem stabilit ca obiectiv limită pentru desemnarea candidaților la funcțiile de primar data de 1 martie, ulterior urmând să curgă toate procedurile necesare pentru pregătirea programului electoral, strângerea de semnături pentru susținerea candidaților Partidului Național Liberal și toate celelalte etape ale procesului electoral”, a mai precizat Orban.

La PNL Mehedinți ce știm până în prezent este intenția viceprimarului Daniel Cîrjan de a câștiga fotoliul de primar al Severinului, respectiv de a-l învinge pe Marius Screciu, dacă acesta va mai candida pentru un nou mandat.

”ℹ️ Angajament la început de an : După alegerile locale de anul acesta, Severinul va avea un primar liberal!”, a anunțat Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.