Skip to content
Recent

Liceul de arte din Severin are o sală modernă de concerte

Elevii de la liceul de arte au de acum la dispoziție o sală modernă de concerte.

Elevii Liceului de Arte ”I.Șt. Paulian” au susținut primul spectacol în noua sală de concerte, un spațiu elegant, așa cum şi l-au dorit dintotdeauna. Din punctul meu de vedere este un gest de reparație morală pentru munca depusă de generații întregi de elevi și dascăli, pentru performanțele obținute la concursurile naționale și internaționale unde ne reprezintă cu cinste. Este important ca elevii să aibă condițiile adecvate pentru a învăța, pentru a face performanță și de aceea investim în fiecare an în reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ. Îi felicit pe elevii și profesorii Liceului de Arte ”I.Șt. Paulian” și le urez succes în toate activitățile pe care le desfășoară”, a anunțat primarul Severinului Marius Screciu.

Sala de concerte a liceului I. Șt. Paulian a fost reabilitată din fondurile Primăriei. Valoarea a fost de aproximativ 200.000 de lei, a declarat pentru PS News Mehedinți primarul Marius Screciu.

Lucrările au constat în reabilitare sală, reabilitare scenă, achiziție scaune, refacere iluminat. De asemenea, sala a fost dotată și cu un pian de aproximativ 90000 de lei, achiziționat prin PNDL II.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.