Skip to content
Administrație locală

Liderul PLUS Dacian Cioloș, în vizită electorală în Severin

Europarlamentarul PLUS Dacian Cioloș a susținut duminică, 20 septembrie, o conferință de presă la Severin, unde s-a aflat în vizită electorală pentru a susține candidații USR – PLUS la alegerile locale.

”Mesajul nostru încă de când ne-am aliat, USR – PLUS, vrem în primul rând o Românie fără corupție, hoție și incompetență. Nu  ne oprim aici. Avem un plan  pentru România, știm ce avem de făcut, marea majoritate a colegilor, candidații, sunt oameni care au deja experiență și realizări în viața profesională. Nu au avut nevoie de sinecuri de la stat, pile pentru a-și face viața profesională. Știm ce avem de făcut”, a declarat Cioloș.

Liderul PLUS le-a cerut oamenilor să aibă curajul unui nou început, să proiecteze un nou viitor.

Mehedințiul și Drobeta pot mai mult. Dacă alegem oameni care au o viziune pentru aceste locuri,, putem pune bazele pentru viitor”, a mai declarat Cioloș.

Elena Călin candidează la primăria municipiului Drobeta Turnu Severin.

M-am născut și am crescut în Severin, înseamnă acasă și este cel mai frumos oraș din România. Doar că în ultimii 30 de ani orașul meu natal a sărăcit din cauza liderilor care au pus mâna pe el. Vorbesc cu sute de oameni pe stradă și nu mai speră în nimic, nu mai cred în nimic și de abia așteaptă să plece. Când am decis să candidez, a fost una asumată și mi-am dat seama în ce proiect greu intru. Știu și am foarte multe planuri pe care vreau să le pun în aplicare, care vor ține mereu de dorințele oamenilor”, a declarat Elena Călin.

Candidat la CJ Mehedinți este Laurențiu Ștefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.