Skip to content
Ediția de astăzi

Liderul PNL Mehedinți: Le-am cerut colegilor din BEx să fie de acord să îi excludem din partid pe cei care semnează demersul de suspendare a președintelui

Ministrul Energiei și președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a transmis că a cerut conducerii partidului să îi excludă pe parlamentarii PNL care semnează demersul de suspendare al președintelui României.

De asemenea, liderul liberalilor numește demararea procedurii de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis o ”tentativă de adâncire a crizei şi de a zgudui democraţia” şi anunţă că a propus în Biroul Executiv excluderea parlamentarilor PNL care semnează demersul.

Ştiu că traversăm o perioada delicată, în care, din păcate, durerea unora este exploatată în mod cinic de persoane fără scrupule (…) astăzi au mai făcut un pas în a crea o nouă falie în societate: demararea procedurilor de suspendare a preşedintelui. Fără un motiv real. Aşa…pe vorbe!  Condamn această făţărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR”, a scris, luni seară, pe Facebook, Virgil Popescu.

Ministrul Energiei anunţă că a propus excluderea parlamentarilor care vor semna demersul AUR.

Le-am cerut colegilor din BEx să fie de acord să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează această tentativă de adâncire a crizei şi de a zgudui democraţia. Regret că au existat momente când şi alţi colegi de pe scenă politică au preferat să se “facă frate cu…” crezând că vor trece puntea, când…din păcate…au pus doar umărul la “scufundarea” României”, a mai afirmat ministrul.

AUR declanşează procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, anunţul fiind făcut luni, într-o conferinţă de presă, de co-preşedintele partidului, George Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.