Skip to content
Ediția de astăzi

Liderul PSD îi dă replică lui Iohannis: Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns

Președintele PSD Marcel Ciolacu i-a răspuns președintelui Iohannis și a precizat că ”este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL”.
A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor. Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cei cu bun simț, cu logică și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru”, a transmis liderul social democraților.
Ciolacu îi îndeamnă pe românii să iasă la vot.
Vă îndemn să ieșiți din case pentru a scăpa de acest guvern incompetent și corupt! Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea! Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă! Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi”, a mai precizat liderul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.