Skip to content
Focus Recent

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat joi, 21 iunie, la 3 ani și 6 luni cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive. Decizia nu este definitivă.

Decizia fost luată de magistraţii instanţei supreme. În același procesu au decis încetarea procesului penal în cazul fostei soţii a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodan, dar va plăti o amendă de 1.000 de lei.

În dosarul angajărilor fictive la Direcția pentru Protecția Copilului, Teleorman, fosta şefă a DGASPC, Floarea Alesu, a fost condamnată la 3 ani şi 7 luni de închisoare cu executare în timp ce fostul director executiv al Direcţiei, Rodica Milos, a fost condamnată tot la 3 ani de închisoare cu suspendare.

În aceeaşi cauză, fostul director executiv adjunct DGASPC Teleorman, Olguţa Şefu, a fost condamnată la trei ani închisoare cu suspendare, iar Ionel Marineci, fost şef serviciu în cadrul Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de abuz în serviciu.

1 comentariu la “Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.