Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

Liviu Dragnea vrea să fie președintele României – Ce spune opoziția

Președintele PSD Liviu Dragnea a ”ieșit” din perioada de odihnă și a venit la televizor să își spună părerea despre mersul țării. De data asta însă liderul social democrat a ținut să anunțe că nu exclude o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale.

„Pentru cele prezidențiale targetul nostru este ca viitorul președintele să fie un candidat din partea PSD-ALDE. Intenționez să ajungem într-un timp rezonabil și eu și domnul Tăriceanu la concluzia că trebuie sa fie un candidat unic și după momentul acela vedem cine are mai mari șanse. Nu resping nicio varianta, nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze. Domnia lui Iohannis încă cinci ani înseamnă dezastru pentru România„, a declarat Liviu Dragnea.

În replică, președintele principalului partid al Opoziției a declarat că este o ”glumă proastă” posibila candidatură a lui Liviu Dragnea la alegerile prezidențiale.

O glumă proastă, pentru el, pentru PSD și mai ales pentru România. Poate să candideze de acum încolo la zece alegeri prezidențiale pentru că, pur și simplu, candidează degeaba”, a declarat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.