Skip to content
Recent VIDEO

Loteria vizelor – când puteți aplica pentru a pleca în SUA?

Ambasada SUA în România anunță că începând de miercuri, 3 octombrie, va începe programul Loteria Vizelor. Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite va începe la 19:00 (ora României) și va rămâne disponibilă până marți 6 noiembrie 2018 la 19:00 (ora României).

Dacă sunteți interesați vă puteți înscrie doar online și nu e nevoie să plătiți nicio taxă.

Este foarte important ca cei care participă la program să îşi tipărească pagina de confirmare generată online şi să o păstreze până la data de 30 septembrie 2020. Numărul unic de confirmare este singura modalitate de a verifica dacă o cerere de participare a fost selecţionată şi de a obţine informaţii despre solicitarea de viză şi despre programarea la interviu, dacă cererea a fost selecţionată. Participanţii nu trebuie să permită altor persoane să le rețină pagina de confirmare, ci să şi-o păstreze ei înșiși astfel încât să poată verifica independent situaţia cererii lor de participare. Vă atragem atenţia asupra înscrierii cu o fotografie recentă, fără să purtaţi ochelari, care să fi fost făcută în ultimele şase luni. Cererile de participare însoţite de fotografii care au mai fost trimise cu cereri de participare în programul anterior (DV-2019) vor fi descalificate”.

Începând cu data de 7 mai 2019, participanţii la programul DV-2020 vor putea folosi numărul lor de confirmare pentru a verifica online pe Entrant Status Check la adresa de internet www.dvlottery.state.gov dacă cererea lor a fost selecţionată.

Legea permite numai o singură cerere de înregistrare în numele unei persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.