Skip to content
Ediția de astăzi

Ludovic Orban a fost EXCLUS din partid – Reacția fostului lider al PNL

Ludovic Orban a fost exclus din Partidul Național Liberal (PNL), vineri, în ședința Biroului Executiv.

„Sunt victima unei echipe demolatoare care a cerut excluderea mea din PNL. Sunt onorat, pentru că demonstrează clar că nu am nici o legătură cu nenorocirile făcute de Klaus Iohannis și gașca demolatoare după data de 1 iunie. Drepturile și libertățile membrilor PNL sunt încălcate de această gașcă demolatoare care a făcut praf partidul. Ar trebui să le fie rușine și când se plimbă pe stradă să stea cu ochii în pământ pentru bătaia de joc față de români. Iohannis ar trebui să-și ceară scuze față de cei 6 milioane de oameni care l-au votat. El a intervenit în mod nedemocratic și neconstituțional în alegerile din PNL. Avem de-a face cu premeditare și cu trădarea cetățenilor români, înșelarea speranțelor cetățenilor români. Sunt liber să creez o forță politică nouă care să îi reprezinte pe români. Sunt liber să construiesc cu toți colegii mei liberali care au onoare o forță care să dea din nou șansa României pentru un proiect național liberal bazat pe valorile creștine. Nu îmi pare rău de nimic din ce am făcut în ultimii 30 de ani.”, a declarat Ludovic Orban, după ședința în care s-a decis excluderea sa.

Potrivit unor surse liberale citate de PSNews, au fost 31 de voturi „pentru” din 35 prezenți. Precizăm că au fost doar 2 voturi „împotrivă” și 2 voturi au fost nule. Comisia de numărare a voturilor a fost formată din Monica Anisie şi Pavel Popescu. Decizia finală va fi luată de Consiliul Național al partidului.

Cel mai vehement critic al lui Ludovic Orban, în ședința liberalilor, a fost Florin Roman, vicepreședintele PNL. Acesta i-ar fi reproșat lui Orban că a adus mai mulți PSD-iști în partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.