Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ludovic Orban: PNL este pregătit să învingă şi în Oltenia

 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sâmbătă, la Craiova, la o întâlnire regională cu aleşii locali, activul de partid şi candidaţii liberali pentru alegerile europarlamentare, că PSD nu mai face campanie electorală, „pentru că le este frică să iasă pe stradă”.

„Dragi fraţi şi surori, să arătăm azi că PNL nu este învins, că PNL nu acceptă locul doi, că are forţa să-i reprezinte pe toţi cei care s-au săturat de ticăloşia ciumei roşii, că PNL este pregătit să învingă şi în Oltenia. PSD nu mai face campanie, pentru că le este frică să iasă pe stradă. Vi-l imaginaţi pe Dragnea că ar avea curajul să se plimbe liber pe stradă, să se ducă la piaţă ca să dea mâna cu românii, să vorbească faţă în faţă cu ei… Vă spun că, după nici 10 secunde, i-ar lua lumea cu huo şi i-ar alunga de pe spaţiul public. De-aia s-au baricadat, s-au pitit în sediile lor de partid, stau pitiţi în sediile lor în care exercită puterea fără niciun fel de legitimitate şi le este frică să mai dea piept cu românii, pentru că şi-au bătut joc de România, pentru că au minţit cu neruşinare, pentru că au promis marea cu sarea şi ne-au dat nouă, românilor, praful de pe tobă”, a spus Orban.

Preşedintele PNL a susţinut că liberalii vor câştiga alegerile europarlamentare dacă îşi păzesc voturile şi dacă se vor lupta cu PSD.

„Dragi fraţi liberali, cu toată forţa, cu toată vigoarea, cu tot curajul, să strigăm ‘Victorie!’. Nu va fi uşor. Ştim foarte bine ce fac, ştim foarte bine cum încearcă să-şi adune voturile. (…) Nu uitaţi toate metodele pe care le folosesc, nu uitaţi că sunt capabili de orice ca să câştige voturi. Sunt capabili să dea bani, sunt capabili să fure la urnele de vot. Aţi văzut-o pe Maria Grapini furând în văzul întregii Europe din voturile pentru candidatul român. Vă daţi seama ce o să facă în fiecare secţie de votare încercând să fure voturi pentru PSD, pentru că altfel nu au cum să câştige alegerile. Iar dacă ne păzim voturile, dacă noi ne luptăm cu ei, dacă îi ameninţăm că vom aplica legea, că îi pedepsim pentru toate nenorocirile pe care le-au făcut, îi vom bate fără niciun fel de problemă”, le-a mai spus Orban liberalilor prezenţi la întâlnirea de la Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.