Skip to content
Recent

Lupta românilor cu corupția din politică, sub lupa Euronews

Postul european de știri Euronews a disecat lupta românilor cu politicienii corupți, arătând motivele care au scos mii de oameni în stradă în urmă cu două săptămâni.

Mai precis, jurnaliștii au arătat cine sunt actorii  principali şi originile mişcării de protest, într-un reportaj amplu. Numele care definesc situaţia actuală din România: Liviu Dragnea, Teleorman, insula Belina, Teldrum şi DNA, după cum relatează Realitatea.net.

”Săptămâna aceasta, vă ducem în România. Ţara se luptă cu instabilitate politică în ultimul an şi se confruntă cu proteste faţă de tentativele Guvernului de a submina sistemul de justiţie din ţară”, spun jurnaliștii de la Euronews.

Mai mult decât atât, reporterul trimis în România a stat de vorbă cu mai multe persoane importante, precum jurnalişti şi membri ai societăţii civile, cu şefa DNA, cu parlamentarul PSD Şerban Nicolae, dar şi cu oameni de rând, care au criticat PSD. Totodată, Euronews reamintește de îngrijorarea populației din spațiul nord-dunărean privind modificările aduse Legilor Justiției, ce ar urma să scoată din Codul Penal unele tipuri de corupţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.