Skip to content
Ediția de astăzi Focus Recent

Mai multe persoane păgubite de angajata unei agenții de turism din Severin

 

Mai multe persoane au fost înşelate de o angajată a unei agenţii de turism din Drobeta-Turnu Severin. Administatorul firmei îşi cere scuze clienţilor agenţiei pentru problemele cauzate de salariată şi îi asigură că va căuta soluţii pentru păgubiţi.

Conducerea Agenţiei de Voiaj Euphoric Travel din Drobeta Turnu Severin, situată vis-a-vis de Autogara Drobeta, confirmă că o salariată a societăţii a eliberat mai multe chitanţe, facturi şi contracte false pentru achiziţia de pachete turistice, cazul fiind acum în cercetarea poliţiştilor din Severin.

„Dorim să îndemnăm toţi clienţii să se prezinte la punctul de lucru de la adresa menţionată pentru a verifica dacă biletele de autocar, de avion sau pachetele turistice sunt înregistrate şi rezervate în mod legal”, se arată într-un comunicat de presă al Agenţiei de Voiaj Euphoric Travel.

De asemenea, conducerea agenţiei transmite clienţilor că trebuie să formuleze plângere penală împoriva salariatei agenţiei, cea care a încasat banii pe servicii turistice care nu au fost înregistrate în firmă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Mădălina Viziru, precizează că administratorul agenţiei a formulat plângere penală şi că în acest caz se fac cercetări. Potrivit agenţiei, până la această oră au fost identificate cel puţin 40 de persoane păgubite, prejudiciul estimat până acum fiind de peste 10.000 de euro.

Daniel Guţă, administratorul societăţii, susţine că nu avea cunoştinţă de faptele angajatei şi că imediat ce a avut primele dovezi a şi făcut plângere la poliţie. De asemenea, îşi cere scuze clienţilor agenţiei pentru problemele cauzate de salariată şi îi asigură că va căuta soluţii pentru păgubiţi. Aceştia urmau să-şi petreacă vacanţa de vară în Grecia, Bulgaria, Dubai.

1 comentariu la “Mai multe persoane păgubite de angajata unei agenții de turism din Severin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.