Skip to content
Ediția de astăzi

Mai mulți președinți ale organizațiilor județene ale PNL și-au dat demisia!

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri, 30 septembrie, după ședința Biroului Politic Național că mai mulți președinți de filiale și-au dat demisia de onoare, în urma rezultatelor slabe obținute la alegerile locale.

Este vorba despre președinții organizațiilor Bacău – Ionel Palăr, Buzău – Cristinel Romanescu, Brăila – Alexandru Dănăilă, Ialomița – Tinel Gheorghe, Hunedoara – Lucian Heiuș, Satu Mare – Adrian Albu și Timiș – Nicolae Robu.

În aceste filiale, am mandatat vicepreședinții regionali împreună cu Secretarul general, Cu Secretariatul General al partidului să facă o consultare a organizațiilor, a primarilor, a filialelor locale, a organizațiilor, astfel încât să putem să desemnăm, în cel mai scurt timp, conduceri interimare care să crească performanța partidului la alegerile parlamentare”, a declarat Orban.

Liderul PNL a declarat că cei care și-au dat demisia au obținut sub 27%. Organizația PNL Mehedinți are ca scor politic 34,29%.

După numărarea voturilor, Partidul Naţional Liberal a devenit câştigătorul acestor alegeri cu 34% din voturile exprimate, faţă de PSD care a obţinut 30% din voturile exprimate şi USR-PLUS care a obţinut 13% din voturile exprimate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.