Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Maia Morgenstern şi Carmen Tănase vin la Palatul Culturii cu „Cocktail”

Iubitorii de teatru vor putea vedea sâmbătă seară (2 noiembrie), de la ora 19.00, pe scena Palatului Culturii „Teodor Costescu”, spumoasa comedie „Cocktail”, cu îndrăgitele actriţe Maia Morgenstern şi Carmen Tănase.

Strălucitoare şi surprinzătoare, Maia Morgenstern şi Carmen Tănase vă invită la „Cocktail”,o petrecere magică, menită să împlinească marele vis al protagonistelor. Două femei frumoase, fermecătoare şi pline de viaţă, decid să refuze rutina, să risipească umbrele şi să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând fiecare la o nouă şansă la dragoste, având convingerea că, pentru iubire nu e niciodată prea târziu.

Povestea a două prietene temperamentale

Flavia şi Gianna sunt două prietene temperamentale care împart de câţiva ani acelaşi apartament, după separarea de foştii lor soţi, dar nu au, în nici un caz şi sub nici o formă, aceleaşi principii de viaţă. Cel mai aşteptat moment la job este sfârşitul programului, vacanţele au în spate luni întregi de economii, pentru diete ratate există croială pe bie, pentru ieşirea din rutină spălatul vaselor, iar alcoolul nu este o soluţie pentru nimic. Nevoia de iubire nu se compensează.

Şi totuşi, un cocktail poate schimba viaţa, iar marea surpriză nu se va lăsa aşteptată. Dar, consecinţele unei petreceri sunt întotdeauna imprevizibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.