Skip to content
Focus Recent

Manipulare marca PSD – Cine pe cine a huiduit de fapt!?! Firea versus Halep

O cartolină postată pe mai multe pagini de Facebook ale organizațiilor PSD, respectiv PSD Mehedinți, Constanța, Tulcea, Giurgiu și Ilfov, prin care s-a încercat deturnarea adevărului, cu privire la evenimentele de pe Arena Națională, a stârnit revolta a mii de români. Mesajul care s-a vrut a fi transmis a fost următorul: ”SIMONA HALEP marea noastră CAMPIOANĂ – HUIDUITĂ de circa 20.000 de ”fani” pe Arena Națională, pe data de 11.06.2018 – APLAUDATĂ de sute de mii de români în Piața Victoriei, pe data de 09.06.2018”.

Prin această cartolină cei de la PSD au încercat să deturneze atenția de la ce s-a petrecut cu adevărat pe Arena Națională, când primarul Capitalei Gabriela Firea a fost huidută de fanii sportivei pentru că a încercat să își asocieze imaginea cu marea campioană. Cetățenii au încercat astfel să ”sancționeze” oportunismul politic al șefei PSD București – Ilfov. În replică, Gabriela Firea a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook prin care reclama ”grupuri de cetățeni pline de venin – plătite de Soroș”. Internauții nu au stat pasivi și au făcut sute de comentarii, iar la scurt timp pagina de Facebook a primarului Capitalei a fost închisă. După un dute – vino, deschis pagină – închis pagină, răspunsul a venit prin postarea de tip fake – news, prin care cei de la PSD s-au folosit de imaginea Simonei Halep pentru a transmite că de fapt ea a fost cea huiduită.

Fostul premier Victor Ponta s-a implicat și el în acest scandal și le-a transmis foștilor colegi, pe pagina de Facebook, să retragă aceste cartoline defăimătoare.

În replică, cel acuzat de Victor Ponta că ar fi artizanul acestui colaj s-a disculpat și susține că nu este el responsabil.

Supărat probabil de faptul ca a fost deconspirat de ziarul Naţional ca fiind “agent chinez” (cautaţi articolul, vă rog ) acest “guzgan “ prezidențiabil ratat, bate câmpii într-un mare fel! Din câte am vazut , afirmă ca aş fi postat eu… o poză! Unde ?! La K 10?! Minte cu nerușinare .. Din câte știu poza a apărut astăzi (n.r. – ieri / declaraţia lui Harabagiu a fost dată în noaptea de 12/13 iunie)! Iar eu sunt în Piatra Neamț de o săptămâna ! Astăzi chiar am fost la o instituție publică… cu treabă. M-au văzut oamenii acolo. Nu e momentul să comentez scenariile lui Ponta. Acum… Deci nu aveam cum să fiu în Kiseleff 10! Cât despre subiectul in sine … Nu comentez! M-am trezit în mijlocul unui povești în care unul minte de stinge. Eu cred mai degrabă că Ponta se folosește de respectiva poză ca să-și lovească oameni pe care i-a trădat! Nu cunosc nicio astfel de reţea”, a declarat Harabagiu în exclusivitate pentru siteul Vestea.

La nivel local, președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu a fost rugat să intervină pentru ca postarea defăimătoare să fie retrasă de pe pagina de Facebook a PSD Mehedinți. Nu a existat o reacția oficială a acestuia, însă colajul foto nu mai este postat pe pagina de Facebook a PSD Mehedinți. Dar a fost…

Contactat telefonic de redacția PSNews președintele PSD Mehedinți nu a vrut să comenteze.

O zi bună domnișoară. Sărut mâna”, a fost răspunsul președintelui Georgescu după ce reporterul PSNews s-a prezentat.

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu condamnă acțiunea celor de PSD și consideră că președintele PSD Mehedinți ar trebui să își ceară scuze.

Cei de la PSD pare că nu mai au nimic sfânt și ar merge cu impostura până la infinit pentru a salva imaginea primarului Capitalei. Cred că domnul Aladin Georgescu ar trebui să își ceară scuze că a permis ca pe pagina de Facebook a organizației pe care o conduce să fie terfelită imaginea unei mari campioane”, a declarat Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.