Skip to content
Ediția de astăzi

Marcel Ciolacu, după CEx: Vom fi nevoiți să promovăm legi de amendare a bugetului de stat

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD și, totodată, președintele Camerei Deputaților, a atenționat Guvernul Ludovic Orban în ceea ce privește asumarea, în Parlament, a legii bugetului de stat.

Vom aștepta bugetul de stat. Sper din tot sufltul ca guvernul PNL să nu aibă această intenție să vină cu asumarea pe bugetul de stat. Vom fi nevoiți să promovăm legi de amendare a bugetului de stat”, a declarat Ciolacu după încheierea ședinței, potrivit PSNews.ro

A avut loc un proces de predare-primire cum e normal. Azi am votat abrogarea recursului comepensatoriu, o lege mult discutată. Primul proiect de lege a fost de dna Raluca Prună, în guvernul Cioloș, a fost preluat de miniștrii justiției, a fost modificat în Parlament. Tot azi am votat scoaterea accizei de la carburanți.

Despre contractele part time: PSD a vrut să vadă dacă actuala putere, PNL, a ieșit din logica electorală. Nu a ieșit.

La discuțiile cu colegii mei: actuala conducere e interimară. Avem mandat de a organiza un congres în luna februarie. S-a înaintat o ultimă dată- 29 februarie. Marea majoritate a fost pentru un congres ordinar”, a mai adăugat președintele interimar al PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.