Skip to content
Ediția de astăzi

Marcel Ciolacu: Este exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că este exclus ca partidul pe care îl conduce să susţină un guvern minoritar al PNL, printre soluţiile menţionate de el numărându-se un guvern minoritar PSD sau alegerile anticipate.

Este exclus ca Partidul Social Democrat să voteze un guvern minoritar PNL. Sunt soluţii, există guverne minoritare, poate să fie guvern minoritar PSD, poate să fie guvern minoritar USR, pot să fie alegeri anticipate. Vom vedea atunci„, a adăugat Ciolacu, potrivit PSNews.ro

Întrebat dacă ar susţine un guvern minoritar USR, liderul PSD a evitat să ofere un răspuns, precizând că „nu s-a luat o decizie politică” cu privire la USR, dar în ceea ce priveşte PNL, „s-a luat o decizie politică în interiorul partidului”.

Marcel Ciolacu a afirmat că ar susţine „categoric” un guvern minoritar PSD, pentru că partidul are specialişti. El a mai spus că „actualul Parlament nu mai reflectă realitatea şi opţiunile românilor”.

Îl anunţ pe domnul preşedinte că după şase luni de la alegerile forţate de către dânsul şi de către domnul Orban, şi cu morţi ascunşi pe care îi raportăm şi acum, actualul Parlament nu mai reflectă realitatea şi opţiunile românilor„, a susţinut liderul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.