Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Măsuri speciale de ordine la acest sfârșit de săptămână

În perioada 29 mai -01 iunie a.c., peste 300 de poliţişti vor acţiona, zilnic, pentru ca minivacanța prilejuită de sărbătorirea Zilei de 1 Iunie să fie petrecută în condiţii de linişte şi siguranţă. Vor fi constituite peste 150 de patrule auto şi pedestre.

Poliţiştii mehedinţeni vor fi la datorie, în serviciul comunităţii, în această perioadă pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, pentru prevenirea faptelor ilegale, prin asigurarea unei prezențe suplimentare a efectivelor de ordine publică astfel încât, acest week-end prelungit să fie petrecut în linişte.

Din totalul efectivelor,  peste 650 sunt de la structurile de ordine publică, aproape 100 sunt poliţişti cu atribuţii pe linie rutieră, 66 sunt polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv Serviciul Acțiuni Speciale, Poliţia Transporturi,  Investigarea Criminalităţii Economice şi poliţişti de la Arme, Explozivi şi Substanțe Periculoase.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe drumurile publice, pe principalele artere, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind prezente 37 de autospeciale dotate cu aparate radar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.