Skip to content
Administrație locală Recent

Matematica după Aladin Georgescu: Împărțirea banilor pe criterii de culoare politică! Jiana primește o sumă egală cu Severinul!

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a prezentat marți, 28 ianuarie, în ședință hotărârea care prevede împărțirea sumelor către UAT-urile din județ din cota de 6% din impozitul pe venit.

Interesant este însă că a făcut împărțeala în funcție de culoarea politică, nu după criteriul corect: numărul populației.

Suma totală este de 18.360.000 lei. Însă nu putem să nu ne întrebăm oare cu este șantajat domnul Aladin Georgescu de a alocat comunei Jiana o sumă egală cu a municipiului Drobeta Turnu Severin – 1.000.000 lei?

Printre cei pedepsiți se numără și primarii care i s-au tot opus de-a lungul timpului, respectiv primarul Șimianului și primarul comunei Bâcleș, care au primit doar 50.000 lei. Ce mai contează că de fapt banii sunt pentru cetățeni, nu pentru dezvoltarea comunelor? Important se pare că pentru Aladin Georgescu este fidelitatea față de partid.

Cum vrea să facă repartizarea?

Cam așa:

2 comentarii la “Matematica după Aladin Georgescu: Împărțirea banilor pe criterii de culoare politică! Jiana primește o sumă egală cu Severinul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.