Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Meci important pentru Viitorul Șimian

Viitorul Șimian speră ca din a treia încercare să obțină prima victorie în Liga a III-a. După disputele cu Jiul Petroșani (2-2) și CSM Reșița (1-2), în weekend, urmează duelul pe teren propriu împotriva celor de la Viitorul Pandurii 2 Târgu Jiu.
Nici mehedințenii, dar nici gorjenii, nu au cunoscut gustul victoriei în debutul de sezon, ca atare se anunță un meci extrem de antrenant. Nu mai sunt acceptați pași greșiți, astfel că Viitorul Șimian joacă doar la victorie. 

Partida cu satelitul divizionarei secunde din Gorj este programată sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Drobeta-Turnu-Severin.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească spectatorii:

Intrarea pe stadion este liberă și se face conform normelor sanitare în vigoare. Spectatorii trebuie să facă dovada vaccinării (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete), rezultat negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 ore), rezultat negativ al unui test rapid antigen (nu mai vechi de 24 de ore) sau dovada trecerii prin boală (pentru persoane aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.