Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Medicul legist Gheorghe Ovidiu: „Nu credeam că vom fi plătiți mai puțin decât în guvernarea trecută”

 

Medicul legist Gheorghe Ovidiu de la Spitalul Județean Mehedinți solicită ministrului Sănătății, Sorina Pintea, într-o postare pe Facebook, explicații pentru diminuarea salariului.

„Sunt medic primar medicină legală la SJU Drobeta Turnu Severin și cu respect doresc să vă informez că începând cu această lună primesc un salariu mai mic decât venitul aferent lunii decembrie 2016, ultima lună a guvernării anterioare, ultima scădere a veniturilor fiind operată de conducerea spitalului prin tăierea orelor de sâmbătă, duminică etc în lumina Ordonanței 114. Problema nu este neapărat la medici, care au un venit decent, ci la ceilalți colegi din medicină legală care se văd cu venituri diminuate fără perspectiva de măriri salariale. Nu am avut speranțe de dublare de venituri, așa cum afirmați public, dar nici nu credeam că vom fi plătiți mai puțin decât în guvernarea trecută”.

În aceeași postare, medicul Gheorghe Ovidiu mai spune că un control al Corpului de Control al Ministerului Sănătății ar fi binevenit la Spitalul din Turnu Severin întrucât are suspiciunea că ar putea fi vorba de un calcul greșit al salariilor:

„Poate managementul SJU Drobeta Turnu Severin calculează greșit salariile, au diminuat abuziv veniturile și ar fi cazul prezenței corpului de control aici sau poate un consilier din minister ne explică de ce avem venituri mai mici decât în guvernarea trecută. Cu mulțumiri anticipate așteaptă lămuriri angajații de la Medicina Legală Mehedinți”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.