Skip to content
Ediția de astăzi

Meteo: Ce temperaturi se vor înregistra în săptămâna 6 – 19 septembrie

Meteorologii au anunțat că în următoarele două săptămâni, 6 – 19 septembrie, vreme va va fi, în general, caldă cu şanse mici de apariţie a precipitaţiilor în majoritatea regiunilor.

În regiunea Olteniei la debutul perioadei, vremea va fi relativ răcoroasă, mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor, astfel că ecartul termic mediu al maximelor va fi de 22…25 de grade, iar al minimelor de 8…12 grade.

Din data de 10 septembrie, vremea va fi în încălzire treptată, determinând la început valori în jurul mediilor multianuale, apoi chiar mai ridicate decât acestea, în special în sudul regiunii, unde amiezile vor înregistra în jurul a 28 de grade.

Pentru ultima parte a intervalului, este estimată o răcorire a vremii ce se va resimţi în special la valorile diurne, care de altfel vor deveni apropiate de normele din a doua jumătate a lunii septembrie.

Regimul pluviometric se va menţine deficitar în mare parte a intervalului de referinţă. În în primele zile ale intervalului doar izolat vor fi ploi slabe, trecătoare, iar probabilitatea de ploaie va creşte doar după data de 16 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.