Skip to content
Ediția de astăzi

Meteo: Temperaturile scad în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunță că în următoarele 2 săptămâni vom avea parte de o răcire iar temperaturile maxime nu vor mai urca peste 10 – 12 grade, în timp ce minimele vor coborî chiar şi sub zero grade Celsius în unele regiuni.

În regiunea Oltenia regimul termic va avea o tendinţă de răcire la nivelul întregii ţări, pe durata următoarelor două săptămâni, iar temperaturile maxime nu vor mai urca peste 10 – 12 grade, în timp ce minimele vor coborî chiar şi sub zero grade Celsius în unele regiuni, relevă prognoza de specialitate publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 15 – 29 noiembrie, potrivit MeteoRomânia.

În Oltenia, temperaturile maxime vor scădea de la 10 grade, în prima zi a intervalului spre valori medii în jurul a 8 grade, în data de 16 noiembrie, apoi până în data de 21 noiembrie vor creşte spre 13 grade. Ulterior datei de 21 noiembrie, temperaturile maxime vor scădea treptat, astfel încât la sfârşitul intervalului, în medie se vor înregistra 7 – 8 grade.

În perioada 15 – 24 noiembrie, variaţiile temperaturilor minime vor fi în general nesemnificative, urmând a se înregistra valori medii între două şi 4 grade, apoi acestea vor scădea până în jurul a zero grade, valoare ce va fi de interes în perioada 25 – 28 noiembrie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere în intervalul 22 – 28 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.