Skip to content
Ediția de astăzi

Meteo: Un ciclon puternic loveşte România. Unde sunt aşteptate ninsori

Vremea rămâne în continuare neobişnuit de rece. În centru, în sud şi în sud-est plouă pe arii extinse, iar la munte se anunţă ninsori şi lapoviţă.

Marţi, 12 octombrie, se mai răceşte faţă de zilele anterioare.  Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), la altitudini mai mici o să cadă lapoviţă, în zonele înalte va ninge, iar vântul se menţine activ pe creste, potrivit PSNews.ro

În ţară, valorile termice, în special din timpul zilei, vor caracteriza o vreme deosebit de rece în majoritatea zonelor ţării. Înnorările vor fi persistente mai ales în sudul, centrul şi estul ţării unde va ploua pe arii relativ extinse. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros şi va ploua local, mai ales ziua.   La munte, pe creste va ninge, iar la altitudini mai joase vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în est şi în sud-est şi doar izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 18 grade, iar cele minime între 3 şi 13 grade.

Miercuri, 13 octombrie, vom avea parte tot de frig. Meteorologii anunţă că în toată ţara vremea va fi în continuare deosebit de rece. Cerul va fi noros în centrul, estul şi sud-estul ţării unde local va ploua. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare şi va ploua pe arii restrânse, mai ales ziua.   La munte, pe creste va ninge, iar la altitudini mai joase vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 16 grade, iar cele minime între -1 şi 9 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.