Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ministrul Economiei anunță cu cât se vor vinde măștile produse în România

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu a declarat joi, 23 aprilie, că în România vor fi produse suficiente măști pentru ca fiecare dintre noi să le poată cumpăra, după ce purtarea lor va deveni obligatorie în spațiile publice.

Cu privire la preț, ministrul mehedințean a precizat că vor costa în jur de 2 lei, fără TVA.

Până în data de 15 mai, la finalizarea stării de urgenţă, vom produce minimum un milion de măşti zilnic în România, prin cele două companii, Taparo şi Romarm”, a declarat Virgil Popescu.

Președintele României Klaus Iohannis a anunțat că după data de 15 mai purtarea măștilor va deveni obligatorie, pe termen nederminat, și nu vom mai avea nevoie de declarațiile pe proprie răspundere pentru a ne deplasa.

Dragi români, așa vom arăta după 15 mai în spațiile publice închise și atunci când folosim transportul public în comun. Ca să ne auzim mai bine, voi da jos masca.  Astfel, am decis astăzi că după data de 15 mai toată lumea va fi obligată să poarte măști de protecție în spațiile publice închise și atunci când folosim transportul public în comun. Această măsură nu este limitată în timp și vom putea să renunțăm la purtarea măștii poate la anul, atunci când această pandemie va fi sub control și nu mai există riscul infectării. O a doua măsură pe care am decis-o este una care cu siguranță va bucura pe foarte mulți români.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.