Skip to content
Administrație locală

Ministrul Economiei îi aduce acuzații grave președintelui CJ Mehedinți – Se lasă cu scandal și controale în ”ograda județeană” a lui Aladin Georgescu

Rectificarea bugetară a fost considerată de cei de la PSD un prilej de a arăta că știu să facă Opoziție. Sau de a ascunde cu urlete și știri false dezastrul pe care l-au lăsat în urmă. După ce au încercat să iasă cu tot felul de intoxicări, luni, așa ca de prima zi a săptămânii într-un exces de zel mai mulți președinți de Consilii Județene, de la PSD, au ieșit cu un atac ”concertat” la adresa Guvernului PNL.

Pe listă s-a aflat și președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu – care probabil a luat ”povestea” pe nemestecate și a postat-o pe pagina de Facebook, că na dacă e ordin de la centru, ce mai contează! Și, na, normal, că trebuie să arate că este mare lider, deci să atace tot ce îi stă în cale.

Așa că Aladin Georgescu a ieșit să se plângă că ”PNL A ÎNCEPUT TĂIERILE BUGETARE CU BANII COPIILOR CU HANDICAP”. Ce e drept…la așa acuzații, dacă ești un om simțit te-a și luat ditamai criza de nervi și începi să înjuri toți politicienii.

Însă, se pare că președintele CJ Mehedinți a uitat că el, din punct de vedere instituțional trebuie să transmită de ce sume are nevoie. Pentru a clarifica situația ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, dar și președintele PNL Mehedinți, îi dă replică președintelui CJ Mehedinți:

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a luat bani de la copiii și acum vine și dă vina pe Guvernul PNL! Să vă fie rușine că răspândiți informații false! Și, totodată, nu admiteți că nu ați cerut. NU S-A TĂIAT NIMIC. Mai mult chiar, potrivit informațiilor furnizate de CJ Mehedinți există și rezerve! Așa că nu pot să mă întreb de ce răspândește președintele CJ Mehedinți informații false? Oare pentru a acoperi o problemă?

Cum stă situația de fapt? Vă prezint o adresă detaliată ce la ministerul de Finanțe (Vezi foto)

P.S: Voi solicita ministerului Finanțelor Public și ministerului Muncii și Protecției sociale să efectueze un control la Consiliul Județean Mehedinți pentru a verifica cum s-a cheltuit banul public destinat plății drepturilor copiilor cu cerințe educaționale speciale care frecventează învățământul special”, a anunțat președintele PNL Mehedinți.

Ce mesaj a transmis inițial Aladin Georgescu:

PNL A ÎNCEPUT TĂIERILE BUGETARE CU BANII COPIILOR CU HANDICAP – Decizia Guvernului PNL de a tăia banii copiilor cu handicap este incalificabilă! Constat că ceea ce s-a întâmplat în Mehedinți, s-a întâmplat în mai multe județe. Mai exact, după trei ani în care județul Mehedinți a primit fonduri importante de la Guvernul PSD, ne trezim acum cu o rectificare bugetară negativă, cu minus 183 000 lei. Ceea ce este incredibil este că banii au fost tăiați de la capitolul ”Drepturile copiilor cu cerinţe educaţionale speciale care frecventează învăţământul special”, mai exact sumele care presupun alocația zilnică de hrană, bani pentru îmbrăcăminte, încălțăminte, etc. Aș vrea să înțeleg cum s-a luat această decizie și cum s-a gândit Guvernul PNL să taie tocmai banii celor care au cea mai mare nevoie de ei. Deja avem semnale de la instituțiile în care învață copiii cu cerințe educaționale speciale, că nu se vor descurca până la sfârșitul anului dacă le sunt diminuate fondurile”, a scris Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.