Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Eu am votat pentru o Românie normală

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a votat duminică dimineața, la ora 10,00, la secția de votare unde este arondat din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a votat la secția de votare amenajată în școala generală nr. 10 din Drobeta Turnu Severin, la ora 10,00. Acesta a spus că a votat pentru o Românie în care oamenii își doresc să rămână în țară.

Am venit astăzi să votez pentru o Românie normală, pentru o Românie respectată în Europa, pentru o Românie în care oamenii doresc să rămână în țară, să nu mai plece în pribegie pentru a-și căuta locuri de muncă mai bine plătite, pentru o Românie în care toți avem locul nostru. Îmi doresc să vină la vot cât mai mulți mehedințeni, cât mai mulți severineni, cât mai mulți români în așa fel încât votul de astăzi să fie un vot semnificativ, un vot democratic, un vot care să dea reprezentativitate viitorului președinte ales. Eu am votat pentru o Românie normală”, a spus Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.