Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Ministrul Economiei Virgil Popescu: Liderii PSD au început să fie răspândaci de fake news-uri!

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu (PSD), a distribuit miercuri pe Facebook, o știre din ianuarie 2015 care anunţa creşterea preţurilor la energie, precum şi faptul că acest lucru se va vedea în factura din luna februarie.

Replica a venit imediat de la ministrul Economiei Virgil Popescu, care a precizat că preţul energiei electrice nu va fi majorat de la 1 ianuarie 2020:

”Liderii PSD au început să fie răspândaci de fake news-uri! În loc să îşi vadă de concediul de bugetar de lux, aşa cum îi şade bine unui social democrat, preşedintele PSD Mehedinţi (care face parte şi din conducerea colectivă a PSD-aia “reformată” cică) minte că se majorează preţul facturilor la energie electrică. Şi cum anunţa el asta? Cu o ştire din ianuarie 2015! Când, apropo, domnule Aladin la guvernare era tot PSD, nu PNL! În orice caz, stimaţi români aşa cum am anunţat şi eu, dar şi ANRE, preţul la energie electrică nu va fi majorat de la 1 ianuarie 2020! P.S. Aladine nu te mai fă de ruşine!”, a comentat ministrul pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.