Skip to content
Administrație locală

Ministrul Energiei, avertisment dur către PSD: Tentativă de fraudare a alegerilor de duminică!

Ministrul Energiei Virgil Popescu lansează o serie de acuzații dure la adresa PSD și precizează că Marinela Dumitrele – candidatul PSD la Obârșia de Câmp a încălcat legea, pentru a frauda alegerile de duminică, 27 iunie.
Tentativă de fraudare a alegerilor parțiale din data de 27 iunie, din județul Mehedinți! Duminică am fost alături de candidatul PNL la primăria Obârșia de Câmp Nicu Butaru. Cu această ocazie am aflat cu stupoare că Marinela Dumitrele – candidatul PSD, fostă membră USR, cu toate că i-a încetat mandatul de consilier local și viceprimar, prin ordinul emis de prefectul județului Mehedinți Cristinel Pavel, încalcă legea, cu bună știință! Cum anume? A semnat în mod fraudulos documente oficiale, deși este clar că mandatul câștigat la alegerile din septembrie 2020, din partea USR, a fost pierdut odată cu adeziunea la o altă formațiune politică (PSD). Cu toate acestea, nu a ținut cont de lege și a semnat zeci de adeverințe în fals pentru cetățeni din afara comunei Obârșia de Câmp, pentru obținerea domiciliului, cu scopul de a fi votată de aceștia duminică, 27 iunie. Solicit măsuri ferme față de această tentativă de fraudare a alegerilor de către PSD, mai ales că Evidența Populației de la Mehedinți este în subordinea Consiliului Județean, condus de PSD. Încetați cu furtul! P.S. Îi dau o veste tristă doamnei Dumitrele: atacarea ordinului prefectului în instanță nu înseamnă că documentul este automat suspendat. În cazul doamnei lucrurile sunt foarte clare: a trecut de la un partid la altul”, a transmis Virgil Popescu.
Duminică 27 iunie se vor organiza alegeri locale în comuna mehedințeană Obârșia de Câmp, iar cetățenii își vor alege din nou primarul. Candidatul PNL este Butaru Niculae, candidatul PSD este Marinela Dumitrele, iar candidatul PMP este Ion Anunța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.