Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu scrie despre ”Gabriela si dramoletele ei”: Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile primăriei încă de ieri

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu scrie pe Facebook despre ”Gabriela si dramoletele ei”, afirmând că primarul Capitalei Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile primăriei încă de joi, în replică la acuzaţiile acesteia conform cărora Ministerul Finanţelor nu a virat banii pentru salariile angajaţilor Primăriei Capitalei şi ai instituţiilor din subordine. Cîţu o acuză că minte, că a furat startul campaniei electorale şi că manipulează bucureştenii.

”Gabriela Firea iar a furat …startul pentru campania electorală. Însă în premieră pentru bucureşteni îi manipulează şi se foloseşte de ei. Este momentul ca TOŢI bucureştenii să afle adevărul în legătură cu minciuna pe care a aruncat-o ieri în spaţiul public. Mai ales cei care nu o vor mai vota. Adevărul este simplu şi doar unul. Gabriela Firea are banii pentru salarii în conturile primăriei încă de ieri. De ce i-a minţit şi i-a speriat pe bucureşteni, ar trebui să explice astăzi”, a scris Cîşu în postarea intitulată ”Gabriela şi dramoletele ei”.

În opinia sa, este clar ca primarul general îi confundă pe bucureşteni cu spectatorii care asistă cuminţi la dramolete ieftine.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, că de la Ministerul Finanţelor nu s-au virat banii pentru salariile angajaţilor Primăriei Municipiului Bucureşti şi ai instituţiilor subordonate.

„Nu s-a virat niciun leu, nu ştim ce şanse sunt în continuare. Este o premieră absolută. De 20 ani, salariile se plătesc în Primăria Capitalei şi în subordonate, sunt peste 40.000 de oameni care-şi primesc salariile pe data de 12 a fiecărei luni, iar dacă 12 cade în weekend – în vinerea de dinaintea zilei de 12”, a declarat, joi seară, Gariela Firea, la Antena 3.

Potrivit acesteia, angajaţii Primăriei intenţionau să protesteze în faţa Ministerului de Finanţe, dar le-a cerut să mai aştepte ”o zi – două”.

”Nu mi se pare normal. E un precedent foarte periculos. S-a spus tot timpul că PSD a fost rău, pe timpul Guvernului PSD nu s-a întârziat nicio zi salariul, iată că se întâmplă acum”, a mai spus Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.