Skip to content
Spot

Ministrul Justiției, PRIMA reacție în iureșul de la DNA: Nu sesizez Inspecția Judiciară!

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, aflat într-o vizită oficială în Japonia, a intervenit telefonic, luni, la postul de televiziune Antena 3, unde a făcut o serie de precizări referitoare la scandalul iscat în jurul DNA.

„Dacă este necesar, voi veni cât de repede se poate în țară. Dar cred că trebuie să mai rămân în Japonia. Am și o întrevedere cu ministrul Justiției de aici. Până vineri, zi de zi, avem discuții și dezbateri”, a zis Tudorel Toader la postul de televiziune Antena 3.

Mai mult, acesta a ținut să precizeze că Inspecția Judiciară nu va fi sesizată.

„Știu că sunt așteptări de la mine. În schimb, vă asigur că nu sunt presiuni făcute la adresa mea. Nu voi sesiza Inspecția Judiciară. Consider că nu mai este necesară sesizarea Inspecției Judiciare. Dacă lucrurile stau așa, este foarte bine ca românii să cunoască adevărața față a modului în care se face urmărirea penală. Am raportul privind activitatea DNA. Voi reveni în țară și voi vedea care este cea mai recomandată variantă în acest caz. Voi prezenta și voi concluziona. Nu are sens să mai așteptăm un punct de vedere de la Inspecția Judiciară”, a mai spus ministrul Justiției la Antena 3, în emisiunea Oanei Zamfir.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.