Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Ministrul Virgil Popescu, anunț important pentru severineni: Promisiune îndeplinită

Ministrul mehedințean Virgil Popescu anunță că Romgaz se pregătește să cumpere pachetul majoritar de acțiuni la SC Mehedinți Gaz SA, care se ocupă de extinderea rețelei de gaze naturale din Drobeta Turnu Severin.
Promisiune îndeplinită! Anul trecut anunțam că se fac demersuri pentru ca extinderea rețelei de gaze naturale în Drobeta Turnu Severin să se realizeze într-un timp mai scurt. Astăzi suntem în acest punct: S.N.G.N. Romgaz, companie la care acționar majoritar este statul român, cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din România, vrea să cumpere pachetul majoritar de acțiuni la SC Mehedinți Gaz SA, societate ce are ca pricipală activitate distribuția și comercializarea combustibililor gazoși în municipiul Drobeta Turnu Severin.
Ne ținem de cuvânt”, a anunțat ministrul Energiei Virgil Popescu.
În luna septembrie 2020 Romgaz a înființat o sucursală la Severin ceea ce înseamnă că se va implica inclusiv în proiectele de dezvoltare ale Mehedinți Gaz, pentru a fi finalizată mai repede extinderea rețelei de gaz din Severin.
Ne ținem de cuvânt! Romgaz a înființat o sucursală la Severin. Se va finaliza extinderea rețelei de gaz în Drobeta Turnu Severin și, totodată, avem soluții pentru a rezolva și problema încălzirii și a apei calde. Societatea se va implica în proiectele de dezvoltare şi furnizare ale Mehedinți Gaz, respectiv în vederea dezvoltării proiectului ”Puncte termice pentru producerea de energie termică”. Drept urmare, severinenii vor putea alege: cei care vor vrea să își pună centrale de apartament o pot face, iar ceilalți vor putea opta pentru centralele de cartier”, a anunțat atunci ministrul Energiei.

1 comentariu la “Ministrul Virgil Popescu, anunț important pentru severineni: Promisiune îndeplinită

  1. Am apreciat cu încredere și bucurie implicarea distinsului nostru concitadin ajuns la vîrful Executivului, dar, deocamdată, aflăm de la : ”… Ministrul mehedințean Virgil Popescu anunță că Romgaz se pregătește să cumpere pachetul majoritar de acțiuni la SC Mehedinți Gaz SA, care se ocupă de extinderea rețelei de gaze naturale din Drobeta Turnu Severin…” Așa că e bine să o luăm pas cu pas.
    Promisiunea VA FI ÎNDEPLINITĂ, abia atunci cînd vedem ”alb în straichină”!
    Sau ”negru pe alb” în actul juridic semnat după cumpărarea pachetul majoritar de acțiuni de la SC Mehedinți Gaz SA. Da?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.