Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Mitinguri electorale de zeci de mii de oameni la București – PNL și PSD

Principalele 2 partide politice din România anunță că vor organiza la București mitinguri electorale, la care să participe zeci de mii de persoane din toată țara.

Liberalii vor să adune sâmbătă, 18 mai, 50.000 de persoane în Piața Victoriei. La eveniment urmează să participe și președintele României Klaus Iohannis.

Pe de altă parte, social democrații anunță că vor să organizeze un miting marți, 21 mai, la Romexpo la care să participe 120.000 de persoane din județele din sudul țării.

Social-democrații ar vrea să organizeze un miting la Romexpo pe data de 21 mai, la care să participe 120.000 de persoane din județele din sudul țării, a declarat pentru Mediafax secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, precizând că partidul va avea sigur un miting și duminică la Târgoviște.

În principiu vom organiza un miting săptămâna viitoare. Nu e bătut în cuie. Vom decide mâine (miercuri – n.red.). Rămâne bătut în cuie cel de la Târgoviște de duminică. Mâine decidem dacă facem mitingul de miercuri. Dacă îl facem, vor fi în jur de 120.000 de participanți numai de aici din județele din sud, la Romexpo”, a afirmat Codrin Ștefănescu, potrivit Hotnews.

Liberalii și social democrații au organizat mai multe mitinguri electorale în ultimele săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.