Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Moment emoționant la ISU Mehedinți: retragere la pensie pe vreme de pandemie

Miercuri, 20 mai, într-un cadru festiv, plutonierul adjutant Ciocoteală Sorin a pășit într-o nouă etapă a vieții, și anume pensionarea.

Timp de peste 30 de ani, pompierul a urmat o carieră militară, bazată pe disciplină și devotament, dintre care aproape 14 ani a intervenit în situații de urgență pentru a proteja cetățenii județului Mehedinți, bunurile acestora, dar și mediul.

”Deși ne aflăm sub stare de alertă, ca urmare a pandemiei generate de noul coronavirus, viața merge mai departe, urmându-și cursul firesc”, spune Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți.

Astăzi și-a luat rămas bun de la colegii săi, pe care s-a bazat de-a lungul timpului în îndeplinirea misiunilor, momentul fiind unul atipic, emoția acestuia fiind ascunsă în spatele unor măști.

Deși au fost nevoiți să poarte mască și să păstreze distanța impusă de respectarea măsurilor de siguranță, colegii i-au fost aproape în aceste momente pline de încărcătură sufletească și i-au transmis cele mai sincere urări de sănătate, bucurii și o pensie îndelungată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.