Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Momente extrem de dificile pentru PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea: 3 nume, în cărți pentru șefia partidului

Cel mai mare partid politic din România, Partidul Social Democrat(PSD), trece prin momente extrem de dificile. După rezultatul rușinos obținut la alegerile europarlamentare, PSD a primit luni după-amiază o nouă lovitură cruntă: Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de ÎCCJ la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Potrivit surselor PSnews.ro, atât Liviu Dragnea, cât și social-democrații au rămas șocați de sentința dată de ÎCCJ, astfel că în partid deja au început să circule nume care ar fi favorite pentru a-i lua locul lui Daddy la conducerea formațiunii politice.

O primă variantă vehiculată în partid este actualul premier Viorica Dăncilă, șefa Executivului bucurându-se de o susținere mare în rândul președinților de filiale PSD. De precizat că, potrivit statutului, Viorica Dăncilă ar urma să-i ia locul lui Liviu Dragnea, fiind președinte executiv, până la organizarea unui Congres.

Alte două variante vehiculate în PSD sunt fostul ministru al Muncii, Olguța Vasilescu și baronul de Vrancea, Marian Oprișan.

Citește mai departe pe PSNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.