Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Mort de beat, a distrus oglinzile mai multor autoturisme din Strehaia

Poliția orașului Strehaia a fost sesizată telefonic în data de 28 septembrie, de un bărbat de 33 ani, din comuna mehedințeană Corcova, despre faptul că o persoană a distrus oglinzile mai multor autoturisme.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Strehaia, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au stabilit că persoana respectivă este un bărbat de 27 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice și care a distrus trei oglinzi, de la trei autoturisme, parcate pe DJ 671 E.

Totodată, persoana turbulentă, care se manifesta violent, a lovit un bărbat de 24 ani, fiind condusă la sediul Poliției orașului Strehaia.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, iar în data de 29 septembrie a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunerea unei măsuri preventive, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.