Skip to content
Focus Recent

Moțiune simplă împotriva ministrului Transporturilor: Ministerul Transporturilor sub PSD este Ministerul Anti – Autostrăzi

Moțiunea simplă iniţiată de 50 deputaţi ai USR ”Ministerul Transporturilor sub PSD este Ministerul Anti – Autostrăzi” va fi votată luni, 25 iunie, în ședința de plen a Camerei Deputaților.  Deputații îl acuză pe Lucian Șova că este ”un veritabil ministru Anti – Autostrăzi”.

Pentru dvs. lipsa autostrăzilor e în regulă pentru că românii rămân cu salarii mici. Asta este logica PSD privind infrastructura, asta explică de ce nu avem nici drumuri moderne, dar nici salarii decente pentru români”, se arată în textul moțiunii.

Totodată, parlamentarii îi reproșează ministrului Transporturilor că nu vrea bani europeni pentru a-i folosi în proiecte de infrastructură rutieră.

Fondurile europene, domnule ministru, sunt aur curat pentru România, dar dvs. nu-i doriți. Căutați finanțări prin Asia și prin alte părți… Banii europeni care trebuie cheltuiți corect și legal nu vă trebuie… Stimați colegi, vă invităm să votați această moțiune simplă. Alegătorii dvs., din fiecare circumscripție, s-au săturat de dezastrul din infrastructură. Dl. Șova este depășit de funcția pe care o ocupă, o știți prea bine. Suntem în ceasul al 12 – lea pentru a salva fondurile europene. E nevoie de un om competent și capabil la minister. Dați un vot pentru a da o șansă României la infrastructură modernă”, este îndemnul deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.