Skip to content
Focus Recent

Moțiunea de cenzură a căzut

Moțiunea de cenzură iniţiată de PNL şi susţinută de USR şi PMP împotriva Guvernul Dăncilă a căzut. 166 de deputați au votat pentru și 4 împotrivă. Pentru căderea Guvernului Dăncila era nevoie de 233 de voturi.

Am conștiința datoriei împlinite. Partidul Național Liberal a făcut ceea ce trebuia. Am depus moțiunea de cenzură într-un moment în care numai pentru parlamentarii puterii nu este clar că acest Guvern trebuie să cadă și că sistemul de putere Dragnea trebuie să se prăbușească. În cazul în care moțiunea de cenzură nu va întruni numărul de voturi necesar, vom continua bătălia pe toate fronturile cu toate armele pe care le avem la dispoziție”, a declarat președintele PNL Ludovic Orban.

Şedinţa Parlamentului a început cu citirea moţiunii de cenzură, apoi premierul Viorica Dăncilă a prezentat punctul de vedere al Guvernului.

În timpul discursului premierului, parlamentarii liberalii au desfăşurat un banner imens cu mesajul ”Luptăm până la capăt pentru România”, iar parlamentarii opoziţiei au strigat de mai multe ori ”Demisia”, în timp ce parlamentarii puterii au aplaudat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.