Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Moțiunea de cenzură a fost depusă

Liderii Opoziției au depus marți, la ora 18.00, în Parlament moțiunea de cenzură numită „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”

În timp ce dădeau declarații de presă unii parlamentari au fost convocați, așa pe ultima sută de metri, să participe la o ședință a Birourilor Permanente Reunite, la ora 18.30.

Pe ordinea de zi a ședinței de BP a figurat programul de marți, 1 octombrie, care include și prezentarea moțiunii de cenzură.

Pentru toată aroganța, incompetența, tot răul cu care a obișnuit România, un vot pentru demiterea acestui guvern antinațional e o necesitate pentru orice parlamentar bine intenționat. Noaptea ca hoții intenționează să propună citirea în această noapte a acestei moțiuni, iar votul să fie dat într-o zi nelucrătoare. Acum se văd adevărații oameni politici și politrucii farisei. Această guvernare care a creat haos, imoralitate și lipsă de încredere în România trebuie să plece. Suntem pregătiți pentru orice șicană a PSD. În tot acest demers am pus răul înainte. Suntem conștienți că și dacă Dragnea e la răcoare și președinte PSD e Dăncilă, abordarea lor e aceeași, aceea de a diminua rolul democratic al Parlamentului și al Opoziției”, a declarat Raluca Turcan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.