Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Moțiunea de cenzură NU a trecut!

Moțiunea de cenzură NU a trecut. Au fost 200 de voturi pentru, voturi împotrivă 7 și 3 abțineri. Era nevoie de votul a 233 de parlamentari ca moțiunea de cenzură să treacă! În sală au fost prezenți 359 deputați și senatori. Parlamentarii PSD&ALDE au fost prezenți în sală, dar nu au votat.

Dezbaterile din plen au fost ”spumoase” și s-au aruncat cu acuzații în stânga și dreapta, fără prea multe rețineri.

Vă îndemnăm să dați curs moțiunii de cenzură, să votați în favoarea acesteia. În caz contrar, vă faceți responsabili de anularea rolului constituțional al instituției Parlamentului, forul reprezentativ suprem al poporului român. Prin votul dumneavoastră pentru adoptarea moțiunii de cenzură arătați faptul că nu negați votul exprimat de oameni și că înțelegeți gravitatea acestui moment. Un vot împotrivă înseamnă un vot împotriva mandatului pe care îl dețineți, împotriva românilor, împotriva democrației”, a declarat Raluca Turcan.

În replică, premierul Viorica Dăncilă i-a transmis Ralucăi Turcan că este ”expertă” în plângeri penale.

„Încercați să faceți diferența între votul la alegerile parlamentare, la europarlamentare și la locale. Am să rog pe cineva să vă explice, pentru că văd că nu puteți să faceți diferența. Mai ușor cu amenințările! Știu că vă puteți da doctoratul în plângeri penale. O să faceți plângeri penale împotriva tuturor celor care nu v-au votat și nu o să vă voteze niciodată pentru ca nu inspirați încredere? … Oamenii nu apreciază ura, nu apreciază jignirile. Ați devenit mult prea devreme aroganți, iar această aroganță vă va duce la pierzanie. Ne vom vedea la următoarele alegeri generale”, a declarat Viorica Dăncilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.