Skip to content
Ediția de astăzi

Moțiunea simplă a PSD împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, a picat la vot

Moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui a fost respinsă. S-au înregistrat 55 de voturi pentru adoptarea moțiunii, 72 de voturi pentru respingerea moțiunii. A fost şi o abţinere şi zero voturi nule. În total au votat 128 de senatori din 128 prezenţi.

Este cea de-a doua moţiune simplă a PSD respinsă de Parlament, după cea împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, potrivit PSNews.ro

Ministrul Economiei Claudiu Năsui a precizat, în plenul Senatului, la dezbaterea moţiunii simple iniţiate de PSD împotriva sa, că din aceste moţiuni simple ale Senatorul social-democrat Daniel Zamfir a afirmat că Năsui şi Voiculescu au patentat „corupţia legalizată”.

La rândul ei, senatoarea PNL Alina Gorghiu a vorbit despre o diferenţă între şedinţele Senatului şi ale Camerei Deputaţilor. Ea a spus că în cele de la Cameră erau „Ghiţă” care nu ştiu să facă acord între subiect şi predicat. Gorghiu a făcut apel la decenţă în plenul Senatului şi a îndemnat „aşa-zişii Ghiţă din sala de plen să se ducă acasă la televizor, să mănânce seminţe şi să huiduie de acolo”. Cu câteva zeci de minute de întârziere, după dezbateri, a început votul secret cu bile al moţiunii simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.